Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pomozte zachránit více koťat

9. 6. 2007
Nedostává se pečovatelů o kočičí mrňousky. Denně volá mnoho žadatelů o pomoc. Některé se podaří přesvědčit a spojíme síly k záchraně kočky či koťat, jiné nikoliv.
Jde o koťata různých věkových kategorií - od mimin, která se třeba krmit až po koťata již samostatná /nejstarší dva měsíce/. U mnohých je potřeba azylu jen na týden max. dva týdny /na odčervení a odblešení/. Všechna koťata vzít nemůžeme, neboť potřebujeme jisté kapacity na kastrace koček, které probíhají.
Co potřebujete pro tento úkol? Malým koťatům ke krmení stačí velká krabice od počítače /foto takového bydlení najdete ve fotogalerii/. Tam jim vytvoříte zázemí se vším potřebným. Větší koťata potřebují více prostoru. Vždy prosím oddělit od vaší kočky či koček.
Ostatní dodáme.
Pečovatelé nemusí být z Brna. Dovoz kotěte k vám zajistíme a budeme v telefonickém spojení.
Prosím ozvěte se. Můžete pomoci kotěti, které by jinak zůstalo na ulici. Dáte mu šanci pro lepší život. Sms na můj tel. 603504660 postačí - zavolám.
27. 6. 2007
Na titulní stránce jsou další z mnoha koťat, která mohou být zachráněna. Když pomůžeme, když pomůžete. 
 

Náhledy fotografií ze složky Nové přírůstky

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

koťata

(Elen Maňasová, 18. 6. 2007 18:07)

Děkuji za nabídku pomoci. Volali další lidé s prosbou o zaopatření koťat, ale všechna jsou již samostatná. Co však není dnes, může být v nejbližších dnech či hodinách. Naše depozitum bude zítra bohatší o kočku (oblíbený termín mého muže) s koťaty. Pokud se mi podaří všechny chytit.

mame kojici kocku

(zuzana, 18. 6. 2007 16:45)

dobry den cetla jsem ze mate kotatka ktera jeste neumi pit sama my mame kotatka asi tyden stara pokud by jste chteli rada si par malych kotatek vezmu nase kocka by je mohla krmit, uz jsme to jednou absolvovali a nebyly problemy. jen pokud by jste jim pak nasli nove majitele nebo si je po odstaveni vzali zpet? samozrejme bych se je snazila i umistit sama. inzeruji ted vlastnich sest kotatek a verim ze se je povede umistit. pokud by jste meli zajem kdlidne napiste s pozdravem a pranim mnoha uspechu preje Zuzana