Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kocourek Kryšpín

12. 12. 2012

 

kryspin_1010212.jpg

kryspin_2013_08_24_1010086.jpg

08/2013

kryspin_2013_08_21_1010015.jpg 

kryspin_2013_08_25_1010185.jpg

 

Kryšpín byl odchycen na žádost krmičů společně s několika dalšími kočkami a koťaty. Jako jedíný však neprosperoval, rychle hubnul, měl špatnou srst, nehrál si a byl smutný. Vyšetření nezjistilo nic závěžného v krvi a kocourek měl totálně zkažené zuby. Následoval zákrok v narkoze, kdy mu byla kromě špicáků všechny zuby vytrhány a protože nám vstalo hlavou, proč tak mladé zvíře má takové špatné zuby, napadlo nás udělat testy. Kocourek byl FeLV negativní, FIV pozitivní. Kryšpín tak zůstal u nás, zvykl si ve skupině takto nemocných kočiček.

Kryšpín je klidný, zatím celkem prosperující kocourek. Koncem léta prodělal krizi, kdy jsme bojovali se silnou, odolavající rýmou a s plísní. Zdá se, že problémy odezněly a Kryšpín se opět cítí dobře. Je to krásný mladý kocourek, o kterém by nikdo neřekl, že je neléčitelně nemocný.

Virtuální adopce znamená, že posíláte každý měsíc adoptované kočičce finanční částku na náš účet. Nejlépe trvalým příkazem. Tyto prostředky jsou použity pro zajištění základních potřeb kočičky, pro veterinu, pokud je nutná. Jsme vděční za každou podporu. Můžete kočičku podpořit sebemenší částkou, na druhé straně budeme rádi, když kočička najde více adoptivních rodičů, neboť náklady na trvalou péči o nemocnou kočičku, jsou moc vysoké.
Kolik stojí kočička? Pro ilustraci, když počítáme, že sní tak jednu konzervu denně a vezmeme tak průměrnou cenu konzervy 15 Kč/ks, pak jen jídlo pro ni stojí 450,-Kč. U nemocných jde o dietu a nevíc musí dostávat léky. K tomu podpůrné prostředky a někdy injekce. To bychom se ale dopracovali k velkému číslu a tím vás nechci odradit :-) Je to na vaší úvaze a možnostech a my moc děkujeme.

Vámi darovaná částka se sečte za jeden kalendářní rok, my vám vystavíme potvrzení o daru vy můžete toto potvrzení použít pro snížení daně z příjmů. Jen nám pro tuto věc pak pošlete svoji trvalou adresu, ta je uvedena ve smlouvě o daru.
Micinu samozřejmě můžete navštívit.
Výpis mi chodí jednou za měsíc, většinou 5. a tak bych vám pak dala vědět, zda částka pro vámi zvolenou kočičku dorazila. Samozřejmě bude vaše jméno /odkaz na Vaše stránky/ uvedeno u adoptované kočičky na našich stránkách s poděkováním za tuto pomoc a podporu.

Č. ú.: 2019755103/0800

Variabilní symbol v případě pravidelného či jednorázového příspěvku je pro Kryšpína 5515.

 

Kryšpína finančně podporuje paní Marie Viktorová, moc za pomoc děkujeme!!

 

Za každou pomoc velice děkujeme.

Moc děkujeme za důvěru a pomoc. 

V případě zájmu o podporu, napište prosím na brnenskymax@seznam.cz

Kryšpínek zemřel, měl lymfom na střevu.