Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kocourek Caruso

5. 12. 2017

Caruso od Maxe

caruso_2017_08_25_dsc0274.jpg

Kocourek se k nám dostal z venkovního odchytu, čekala jej kastrace a ošetření velice škaredé rány na hlavě. Na klukovi bylo již od pohledu zřejmé, že žil nevázaným životem tuláka, což bohužel potvrdil i test, byl FIV pozitivní.

Caruso je sebevědomý mladý kocour, mazlivý a ukecaný, velice komunikativní a vyhledávající kontakt s člověkem. Kočky moc nemusí, ale to je i tím, že zatím má sotva pár měsíců od kastrace a tak si to ještě neměl moc čas v hlavě řádně srovnat. Rád by domov, ale může v něm být sám a výhradně do bytu či domu vez výběhu. Jeho nemoc je pro jiné kočky nakažlivá. FIV znamená, že kočička trpí oslabením imunitního systému, je více náchylná k infekcím, mají u ní horší průběh nebo bohužel i fatální. 

caruso_2017_08_30_dsc0190.jpg

Virtuální adopce znamená, že posíláte každý měsíc adoptované kočičce finanční částku na náš účet. Nejlépe trvalým příkazem. Tyto prostředky jsou použity pro zajištění základních potřeb kočičky, pro veterinu, pokud je nutná. Jsme vděční za každou podporu. Můžete kočičku podpořit sebemenší částkou, na druhé straně budeme rádi, když kočička najde více adoptivních rodičů, neboť náklady na trvalou péči o nemocnou kočičku, jsou moc vysoké.

Kolik stojí kočička? Pro ilustraci, když počítáme, že sní tak jednu konzervu denně a vezmeme tak průměrnou cenu konzervy 15 Kč/ks, pak jen jídlo pro ni stojí 450,-Kč. U nemocných jde o dietu a navíc musí dostávat léky. K tomu podpůrné prostředky a někdy injekce. To bychom se ale dopracovali k velkému číslu a tím vás nechci odradit  Je to na vaší úvaze a možnostech a my moc děkujeme.

Vámi darovaná částka se sečte za jeden kalendářní rok, my vám vystavíme potvrzení o daru vy můžete toto potvrzení použít pro snížení daně z příjmů. Jen nám pro tuto věc pak pošlete svoji trvalou adresu, ta je uvedena ve smlouvě o daru.
Samozřejmě bude vaše jméno /odkaz na Vaše stránky/ uvedeno u adoptované kočičky na našich stránkách s poděkováním za tuto pomoc a podporu.

Č. ú.: 2019755103/0800

Variabilní symbol v případě pravidelného či jednorázového příspěvku je pro Carusa 5562

Moc děkujeme!!

Moc děkujeme za důvěru a pomoc.

 

Kocourek Caruso bohužel podlehl selhání ledvin.