Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kocourek Bártík

14. 2. 2017

Šikula Bártík. Kocourek se narodil na ulici, byl přinesen nálezkyní zcela vyčerpaný, podvyživený, dehydrovaný a plný parazitů vnitřních i vnějších. Aby toho nebylo málo, dostavilo se také plíšňové onemocnění. Pak prodělal další těžkou infekci, při které došlo k natržení konečníku. Bártík měl dlouhou dobu problémy s vylučováním, trpěl zácpou a procedury s tím spojené byly bolestivé. Konečník se hojil pomalu a vždy již bude na něm tento defekt patrný a problematický pro funkci střeva. Bartík musí být oparný v tom co jí a jak často chodí na záchodek, musíme dávat pozor na parazity.

 

bartik_1010273.jpg

bart_2013_08_24_1010080.jpg

 08/2013

bart_2012_05_13_1010133.jpg

bartik_2014_02_04_1010164.jpg

Virtuální adopce znamená, že posíláte každý měsíc adoptované kočičce finanční částku na náš účet. Nejlépe trvalým příkazem. Tyto prostředky jsou použity pro zajištění základních potřeb kočičky, pro veterinu, pokud je nutná. Částku jsem nestanovila, některá sdružení to tak mají, že stanovují min.částku, ale přiznám se, že "mě to prostě nejde". Jsme vděční za jakoukoliv podporu. Můžete kočičku podpořit sebemenší částkou, na druhé straně budeme rádi, když kočička najde více adoptivních rodičů, neboť náklady na trvalou péči o nemocnou kočičku, jsou moc vysoké.
Kolik stojí kočička? Pro ilustraci, když počítáme, že sní tak jednu konzervu denně a vezmeme tak průměrnou cenu konzervy 15 Kč/ks, pak jen jídlo pro ni stojí 450,-Kč. U nemocných jde o dietu a nevíc musí dostávat léky. K tomu podpůrné prostředky a někdy injekce. To bychom se ale dopracovali k velkému číslu a tím vás nechci odradit :-) Je to na vaší úvaze a možnostech a my moc děkujeme.
Vámi darovaná částka se sečte za jeden kalendářní rok, my vám vystavíme potvrzení o daru vy můžete toto potvrzení použít pro snížení daně z příjmů. Jen nám pro tuto věc pak pošlete svoji trvalou adresu, ta je uvedena ve smlouvě o daru.
Micinu samozřejmě můžete navštívit.
Výpis mi chodí jednou za měsíc, většinou 5. a tak bych vám pak dala vědět, zda částka pro vámi zvolenou kočičku dorazila. Samozřejmě bude vaše jméno /odkaz na Vaše stránky/ uvedeno u adoptované kočičky na našich stránkách s poděkováním za tuto pomoc a podporu. Částku, kterou darujete nezveřejňujeme.
Za každou pomoc velice děkujeme.

Kocourek Bártík se konečně dočkal. V jeho nemoci jej podporuje paní Ludmila Tvrdoňová. Převelice za důvěru a pomoc děkujeme.

 

Bártík 14. 2. 2017 podlehl chronickému selhání ledvin.