Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kocour Slečinka

2. 6. 2010

Tento problém řešíme bez úspěchu již 16 měsíců. Byla nám nakonec doporučena endoskopie, ale kocourek ze stresu z několika vyšetření onemocněl rýmou tak, že jsem od dalšího cestování a vyšetření v narkoze musel upustit. 

Dosavadní postupy nepřinesly zlepšení, kocourek baští hypoalergenní diety, neboť po těchto je průjem alespoň lépe zvladatelný. Naším cílem je mu vytvořit omyvatelný pokoj s výběhem ven. Mezi ostatní kočky nemůže, jednak kvůli konzumaci levného krmiva většinou koček, jednak kvůli hygieně. Tato záležitost je zvláště náročná a zaměstnala by jednoho člověka, aby Slečinka mohl žít stále v čistotě. Čistá podložka v jeho pelíšku vydrží tak maximílně hodinu :-( Zde zvláště oceňujeme dar paní Žváčkové - savé podložky.  

Tento kocourek hledá svého adoptivního rodiče, neboť nečekám, že si někdo vezme kočku s takovými problémy. Byl dvakrát umístěn, jednou selhal majitel, podruhé se začaly klubat jeho problémy se střevem a majitelé si již nevěděli rady.

Obrazek

Slečinka v době, kdy jeho zdravotní problémy byly ještě únosné

slecinka_1010091.jpg

nemocný Slečinka

 

Virtuální adopce znamená, že posíláte každý měsíc adoptované kočičce finanční částku na náš účet. Nejlépe trvalým příkazem. Tyto prostředky jsou použity pro zajištění základních potřeb kočičky, pro veterinu, pokud je nutná. Částku jsem nestanovila, některá sdružení to tak mají, že stanovují min.částku, ale přiznám se, že "mě to prostě nejde". Jsme vděční za jakoukoliv podporu. Můžete kočičku podpořit sebemenší částkou, na druhé straně budeme rádi, když kočička najde více adoptivních rodičů, neboť náklady na trvalou péči o nemocnou kočičku, jsou moc vysoké.
Kolik stojí kočička? Pro ilustraci, když počítáme, že sní tak jednu konzervu denně a vezmeme tak průměrnou cenu konzervy 15 Kč/ks, pak jen jídlo pro ni stojí 450,-Kč. U nemocných jde o dietu a nevíc musí dostávat léky. K tomu podpůrné prostředky a někdy injekce. To bychom se ale dopracovali k velkému číslu a tím vás nechci odradit :-) Je to na vaší úvaze a možnostech a my moc děkujeme.
Vámi darovaná částka se sečte za jeden kalendářní rok, my vám vystavíme potvrzení o daru vy můžete toto potvrzení použít pro snížení daně z příjmů. Jen nám pro tuto věc pak pošlete svoji trvalou adresu, ta je uvedena ve smlouvě o daru.
Micinu samozřejmě můžete navštívit.
Výpis mi chodí jednou za měsíc, většinou 5. a tak bych vám pak dala vědět, zda částka pro vámi zvolenou kočičku dorazila. Samozřejmě bude vaše jméno /odkaz na Vaše stránky/ uvedeno u adoptované kočičky na našich stránkách s poděkováním za tuto pomoc a podporu. Částku, kterou darujete nezveřejňujeme.
Za každou pomoc velice děkujeme.

V případě zájmu o adopci, napište prosím na brnenskymax@seznam.cz

 

 

Kocourkovi měsíčně přispívá paní Alena Šrajbrová a paní Fešárová Martina. Moc děkujeme za pomoc velmi vážně nemocnému kocourkovi.

Kocourek Slečinka bohužel podlehl svému onenocnění. Moc děkujeme všem, kteří jej podporovali, kteří mu drželi pakce.