Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kočička Pipi

3. 12. 2014

Pipi, kočička, která se k nám dostala jako kotě, posléze byla umístěna a po letech bohužel vrácena. A po testech pozitivní FIV.  
S FIV bojuje dobře, ale bohužel jsme jí na boltcích našli drobné útvary, dle vetky může jít i o zhoubné nádory. Krev se tedy udělala komplet a zvažujeme biopsii a pokud bude nález pozitivní, pak boltce odstraníme. To vše ale pro Pipi, která už není nejmladší a která je pozitivní, znamená narkozu a to 2x. Zatím stojíme na počátku a musíme zjistit, zda je kočička zákroku v narkoze schopná. 
Na druhé fotce vidíte na stole kartu, které jde s Pipi od chvíle, kdy jsme ji v roce 2004 přijali.

pipi_2014_11_26_dscn0158.jpg

pipi_2014_11_26_dscn0162.jpg

Virtuální adopce znamená, že posíláte každý měsíc adoptované kočičce finanční částku na náš účet. Nejlépe trvalým příkazem. Tyto prostředky jsou použity pro zajištění základních potřeb kočičky, pro veterinu, pokud je nutná. Jsme vděční za každou podporu. Můžete kočičku podpořit sebemenší částkou, na druhé straně budeme rádi, když kočička najde více adoptivních rodičů, neboť náklady na trvalou péči o nemocnou kočičku, jsou moc vysoké.
Kolik stojí kočička? Pro ilustraci, když počítáme, že sní tak jednu konzervu denně a vezmeme tak průměrnou cenu konzervy 15 Kč/ks, pak jen jídlo pro ni stojí 450,-Kč. U nemocných jde o dietu a navíc musí dostávat léky. K tomu podpůrné prostředky a někdy injekce. To bychom se ale dopracovali k velkému číslu a tím vás nechci odradit :-) Je to na vaší úvaze a možnostech a my moc děkujeme.

Vámi darovaná částka se sečte za jeden kalendářní rok, my vám vystavíme potvrzení o daru vy můžete toto potvrzení použít pro snížení daně z příjmů.Jen nám pro tuto věc pak pošlete svoji trvalou adresu, ta je uvedena ve smlouvě o daru.
Micinu samozřejmě můžete navštívit.
Výpis mi chodí jednou za měsíc, většinou 5. a tak bych vám pak dala vědět, zda částka pro vámi zvolenou kočičku dorazila. Samozřejmě bude vaše jméno /odkaz na Vaše stránky/ uvedeno u adoptované kočičky na našich stránkách s poděkováním za tuto pomoc a podporu.

Č. ú.: 2019755103/0800

Variabilní symbol v případě pravidelného či jednorázového příspěvku je pro Pipi 5540

 

Moc děkujeme!!

Za každou pomoc velice děkujeme.

Moc děkujeme za důvěru a pomoc. 

 

Kočička Pipi bohužel zemřela , podlehla nemoci.