Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kočička Mlaďucha

19. 4. 2012

Kočička Mlaďucha ztratila domov po smrti majitelky. Nebyla sama, společně se svojí matkou byla vyhozena z domu. Starší kočička situaci nezvládla, zemřela na selhání ledvin. Mlaďucha trpí astmatem a silnou alergií. Problémy se projevují chronickou rýmou, která nereaguje na léčbu, dávivým kašlem, zahleněním, které komplikuje dýchání, polykání, způsobuje zvracení. V krizi se přidá průjem.

mladucha_2012_03_30_1010071.jpg

 

mlada_1010401.jpg

 

mladucha_2012_02_16_1010117.jpg

mlada_2012_10_06_1010199.jpg

 

Virtuální adopce znamená, že posíláte každý měsíc adoptované kočičce finanční částku na náš účet. Nejlépe trvalým příkazem. Tyto prostředky jsou použity pro zajištění základních potřeb kočičky, pro veterinu, pokud je nutná. Částku jsem nestanovila, některá sdružení to tak mají, že stanovují min.částku, ale přiznám se, že "mě to prostě nejde". Jsme vděční za jakoukoliv podporu. Můžete kočičku podpořit sebemenší částkou, na druhé straně budeme rádi, když kočička najde více adoptivních rodičů, neboť náklady na trvalou péči o nemocnou kočičku, jsou moc vysoké.
Kolik stojí kočička? Pro ilustraci, když počítáme, že sní tak jednu konzervu denně a vezmeme tak průměrnou cenu konzervy 15 Kč/ks, pak jen jídlo pro ni stojí 450,-Kč. U nemocných jde o dietu a nevíc musí dostávat léky. K tomu podpůrné prostředky a někdy injekce. To bychom se ale dopracovali k velkému číslu a tím vás nechci odradit :-) Je to na vaší úvaze a možnostech a my moc děkujeme.
Vámi darovaná částka se sečte za jeden kalendářní rok, my vám vystavíme potvrzení o daru vy můžete toto potvrzení použít pro snížení daně z příjmů. Jen nám pro tuto věc pak pošlete svoji trvalou adresu, ta je uvedena ve smlouvě o daru.
Micinu samozřejmě můžete navštívit.
Výpis mi chodí jednou za měsíc, většinou 5. a tak bych vám pak dala vědět, zda částka pro vámi zvolenou kočičku dorazila. Samozřejmě bude vaše jméno /odkaz na Vaše stránky/ uvedeno u adoptované kočičky na našich stránkách s poděkováním za tuto pomoc a podporu.
Za každou pomoc velice děkujeme.

Č. ú.: 2019755103/0800, v.s. 6666

 

Kočičce Mlaďuše finančně pomáhá paní Ivana Rožková. Převelice děkujeme za podporu.

V případě zájmu o adopci, napište prosím na brnenskymax@seznam.cz

 

Kočička Mlaďucha podlehla v květnu 2015 chorobě.