Jdi na obsah Jdi na menu
 


(304)Kocourek Oskar

22. 11. 2014

Oskar se ocitl u nás z důvodů stálého průjmu, který jeho majitelé nedokázali řešit. Oskarovi bude jedenáct let, žil v bytě a dle majitelů trpěli vždy průjmem. Problémy se staly neúnosné, když nedokázal stolici udržet. 

Oskar je kus kocoura s velmi nepoddajnou povahou. Jeho ošetření je poměrně problémové, je velmi agresivní a nedůvěřivý. Mě osobně není ani po delší době jasné, jak jej majitelé léčili. Pokud vůbec. Bojí se, nemá důvěru a tak se brání. Pokud nejsou jeho zdravotní problémy v krizi, to se přidá zvracení, nechutenství a stolice je všude, tak klidně a spokojeně v depozitu funguje. Pohladit a chytit se nenechá ani v období pohody. 

krev_2014_08_08_dscn0002.jpg

po ošetření Oskara, krev je moje :-)

Je také problematickým strávníkem, mnohdy nechce dietu a často se stává, že si umíní, že ani ty nejlepší kousky mu nechutnají a čeká nad plnou miskou řvoucí hlady, že přijdu a něčím mimořádným. Často tak nevíte, zda se problémy zhoršily či jde jen a zase o jeho rozmar. 

Oskar je tedy po všech stránkách dost náročným pacientem, ale bereme jej takového jaký je a jsme rádi, když jsou jeho zdravotní problémy zvladatelné a moc se spolu nehádáme :-) :-)

Oskar je z těch kočiček, které pro povahu a nemoc asi těžko najdou domov a tak byl zařazen do virtuální adopce.   

prujem_2014_02_04_1010175.jpg

oskar_2014_02_16_1010260.jpg

Virtuální adopce znamená, že posíláte každý měsíc adoptované kočičce finanční částku na náš účet. Nejlépe trvalým příkazem. Tyto prostředky jsou použity pro zajištění základních potřeb kočičky, pro veterinu, pokud je nutná. Jsme vděční za každou podporu. Můžete kočičku podpořit sebemenší částkou, na druhé straně budeme rádi, když kočička najde více adoptivních rodičů, neboť náklady na trvalou péči o nemocnou kočičku, jsou moc vysoké.
Kolik stojí kočička? Pro ilustraci, když počítáme, že sní tak jednu konzervu denně a vezmeme tak průměrnou cenu konzervy 15 Kč/ks, pak jen jídlo pro ni stojí 450,-Kč. U nemocných jde o dietu a navíc musí dostávat léky. K tomu podpůrné prostředky a někdy injekce. To bychom se ale dopracovali k velkému číslu a tím vás nechci odradit :-) Je to na vaší úvaze a možnostech a my moc děkujeme.

Vámi darovaná částka se sečte za jeden kalendářní rok, my vám vystavíme potvrzení o daru vy můžete toto potvrzení použít pro snížení daně z příjmů.Jen nám pro tuto věc pak pošlete svoji trvalou adresu, ta je uvedena ve smlouvě o daru.
Micinu samozřejmě můžete navštívit.
Výpis mi chodí jednou za měsíc, většinou 5. a tak bych vám pak dala vědět, zda částka pro vámi zvolenou kočičku dorazila. Samozřejmě bude vaše jméno /odkaz na Vaše stránky/ uvedeno u adoptované kočičky na našich stránkách s poděkováním za tuto pomoc a podporu.

Č. ú.: 2019755103/0800

Variabilní symbol v případě pravidelného či jednorázového příspěvku je pro Oskara 5539

 

Moc děkujeme!!

Za každou pomoc velice děkujeme.

Moc děkujeme za důvěru a pomoc. 

Oskar podlehl selhání ledvin.