Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kocour Dušín

30. 7. 2016

6. 6. 2016 Podařilo se jej dnes odchytit. Za ušima zrkvavená vydrbaná místa, nad kořenem ocasu zcela vytrhaná srst a vyškrabaná, zranění nad okem. Kde je ten krasavec, kterého známe? :-( Celkově vypadá jako smeták na podlahu. Zhubnul. Za okolností, že máme na zahradě mezi kočkami FeLV, musím být připravena i na takový výsledek. Foceno skrz mřížku, otevřít bych si klec při focení nedovolila. Fešák dostane jídlo, pokusím se do něj dát antibiotika a koncem týdne půjde na ošetření, tento týden mám totálně časově překombinovaný. Uvidíme, dle toho, jak se bude chovat. Jí dobře, tedy venku jedl, ale uvidím, co zjistím, když jej budu mít pod dohledem 24 hodin.

6. 7. Byl Dušín po ošetření a přeléčení u nás vypuštěn. Je dobře odčerven a odblešen, přeléčen antibiotiky a tak se rány zacelily. A vykrmen je taky dobře :-)

29. 7. Duši se nám konečně po dlouhé nepřítomnosti vrátil. Najedl se a celý den spal za dome. Zdá se mi pohublý a učesaný. Jí s chutí, chová se normálně, jen se mne více bojí a udržuje větší odstup.